"Дніпро-1" - "Кривбас" 1:0

"Дніпро-1" - "Кривбас" 1:0}

Криворізький «Кривбас» у заключному 30 турі УПЛ в Ужгороді зустрічався у дніпровському дербі з «Дніпром-1».

Дебют поєдинку залишився за номінальними господарями, які більше володіли мʼячем. Й вони створили першими небезпечний момент у матчі. Довбик після контратаки відпасував на Бланко, який пробивав з меж карного майданчика, але Понєдєльнік встиг заблокувати постріл. «Кривбас» відповів невдовзі, коли пройшла хороша атака зі скидкою під удар Луньову. Дніпряни також встигли заблокувати удар.

Було дуже багато боротьби, усі розуміли ціну помилки. Тому деякий час команди провели у центрі поля: без ударів по воротах, без моментів. У середині тайму після відскоку злету пробивав Бланко – набагато вище. Криворіжці відповіли майже одразу своїм моментом. Контратака: Соса потужно стріляв з гострого кута – й тільки майстерність Валефа вберегла суперника від проблем.

На 29 хвилині не встигли за найкращим бомбардиром УПЛ Довбиком, який і мʼяч встиг прийняти, і пробити по воротах з гострого кута. Поруч з дальньою стійкою, на щастя. Пішла відносно рівна гра з обопільними атаками. Дуже неточно пробивав з середньої дистанції Дібанго, а от відповідь дніпрян було небезпечнішою. Рубчинського не встигли накрити та він гостро стріляв метрів з 25 – Кліщук потягнув доволі важкий мʼяч.

Нервозність гри відчувалась дуже сильно, особливо у останні десять хвилини тайму, коли криворіжці довгий час володіли мʼячем, а суперник ніяк не міг його забрати. Другий тайм розпочався з моментів біля воріт «Дніпра-1». Луньов потужно приклався з середньої дистанції – трохи неточно, й він же злету стріляв після флангової подачі двома хвилинами пізніше. Вийшла передача, яку на дальній стійці трохи не встиг замкнути Хомченовський.

Ми навіть все ж забили, але гол Дебелка на добиванні після удару Семотюка та сейва Валефа зараховано не було - офсайд. «Кривбас» виглядав попереду набагато активніше, але не вистачало останнього пасу. А от «Дніпро-1» у середині таймі після однієї з контратак забив такий бажаний для себе гол. Контратака: Довбик притримав мʼяча у штрафному та скинув партнеру, далі передача на одного з найактивніших у складі дніпрян Бланко та точний удар низом у дальній кут – 1:0.

Криворіжці пішли вперед з новими силами, дніпряни переважну більшість часу приділили обороні. Злету перспективно пробивав Хомченовський на 85 хвилині, але зависоко все ж. Атаки гостей не вщухали, але до моментів справа так і не дійшла. На жаль, поступаємось у останньому матчі сезону. Дякуємо команді за цей яскравий футбольний рік! «Кривбас» завершує сезон на 7 сходинці.

4 червня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 30 тур. Ужгород. Стадіон «Авангард». +25 градусів.

СК «Дніпро-1» (Дніпро) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:0 (0:0)

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Асистенти арбітра: Олександр Павлінов, Віталій Сухін (оба - Одеса).

Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці).

Делегат УАФ: Віктор Наскалов (Мукачево).

Арбітр ВАА: Микола Балакін (Київська область).

Асистент ВАА: Сергій Приступа (Черкаська область).

Спостерігач ВАА: Віктор Швецов (Одеса).

Гол: Домінго Бланко, 73.

«Дніпро-1» (Дніпро): 93. Макс Валеф, 26. Олександр Каплієнко (29. Олександр Назаренко, 67), 5. Едуард Сарапій, 39. Олександр Сваток (к), 42. Євгеній Пасіч (27. Хайнер, 61), 23. Домінго Бланко, 31. Вʼячеслав Танковський (3. Володимир Адамюк, 46), 22. Валентин Рубчинський (25. Ігор Когут, 61), 8. Олександр Піхальонок (11. Євген Підлепенець, 61), 34. Володимир Танчик, 7. Артем Довбик.

Запасні: 1. Владислав Рибак, 99. Габріель Гомес, 24. Валерій Лучкевич.

Головний тренер: Олександр Кучер.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук – 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 17. Владислав Семотюк (94. Максим Задерака, 63), 8. Ріфет Капіч, 10. Дмитро Хомченовський (к), 14. Максим Луньов (11. Микита Татарков, 63), 9. Даніель Соса – 27. Роман Дебелко (97. Тимур Кораблін, 79).

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 15. Віталій Вернидуб, 39. Євген Опанасенко, 22. Денис Шевченко, 18. Денис Устименко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Ігор Когут, 85 - Владислав Семотюк, 61. Тимур Кораблін, 88. Данило Бескоровайний, 90+1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru