"Дніпро-1" - ЖФК "Кривбас": 10 вересня о 12:00

"Дніпро-1" - ЖФК "Кривбас": 10 вересня о 12:00}

Дочекалися, друзі!

Слідом за чоловіками на зелені поля України повертаються і дівчата! Вже цієї суботи жіноча команда «Кривбасу» стартує в елітному дивізіоні матчем з «Дніпром-1». Гра відбудеться на стадіоні ім. Віктора Баннікова у Києві. Час початку – 12:00. 

Нагадаємо, що під час воєнного стану усі матчі відбуваються без вболівальників, тож пряму трансляцію поєдинку ви зможете спостерігати на нашому офіційному YouTube-каналі.

ЖФК «Дніпро-1» – абсолютний дебютант Вищої ліги. Класична «темна конячка» турніру, гру та результати якої важко спрогнозувати. У свою чергу, криворізька команда вважається одним з фаворитів не лише цієї зустрічі, але й сезону в цілому, тож «Дніпро-1» вийде на матч мотивованим та налаштованим дати бій більш іменитому супернику. 

Цей поєдинок стане дебютним в офіційних матчах для керманича нашої жіночої команди Володимира Єфімако. Можна не сумніватися, що наставник налаштовуватиме своїх дівчат на самовіддачу та боротьбу з першої і до останньої хвилини.

Усі ми вже відчуваємо приємне хвилювання, адже минуло майже півроку з часу останнього офіційного матчу. Бажаємо нашим футболісткам, аби їм вдалося приборкати зайві емоції та подарувати перемогу нашим вболівальникам, і, особливо тим, хто зараз захищає Україну у війні з рашистами!

Ми повернулись. Ми натхненні, ми мотивовані, ми ще сильніші! ItsRedTime!

Чемпіонат України серед жінок-2022/2023. Вища ліга. 1 тур.

СК «Дніпро-1» Дніпро - ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг.

10 вересня 2022, субота. Київ. НТК ім. Баннікова. 12:00.

Суддівські призначення:

Арбітриня: Катерина Усова (Київська область).

Асистентки арбітрині: Олександра Вдовіна (Львів), Ірина Чайка (Львівська область).

Четвертий арбітр: Олексій Бородавка (Київ).

Спостерігач арбітражу: Олександр Якименко (Київ).

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru