Драган Ловріч: Щасливий приєднатися до великого клубу

Драган Ловріч: Щасливий приєднатися до великого клубу}

У нашій традиційній відеорубриці Kryvbas Profile, яка виходить на офіційному клубному Ютуб-каналі, про себе розповіли захисники криворізького «Кривбасу» Дмитро Семенов та Драган Ловріч.

Дмитро Семенов, захисник ФК «Кривбас»:

- Я є вихованцем школи «Дніпра», пройшов усі ступені: від U-10 до U-21. У мене в родині немає спортсменів, так вийшло, що з дитинства полюбив м’яча, й батьки вирішили віддати мене на футбол. Щодо амплуа, то спершу виступав на різних позиціях: опорний півзахисник та під нападником. Переважну більшість часу грав все-таки на позиції захисника.

Серед відомих тренерів, з якими пощастило попрацювати були Володимир Багмут, Володимир Геращенко, Сергій Назаренко, Олександр Поклонський. Пограв рік у оренді в Латвії за «Єлгаву». Чесно кажучи, хотів спробувати себе на більш високому рівні, й агент запропонував ось такий варіант.

Рівень чемпіонату Латвії? Певно, як наша Перша ліга. Так, є декілька команд, які вище за класом. Мені дуже сподобався тамтешній рівень життя, там все по-іншому. Найкращий гравець в історії футболу? На мій погляд, це Мессі. Улюблений зарубіжний клуб – «МЮ». Ціль – розвиватися як футболіст та вийти разом із «Кривбасом» в УПЛ.

Драган Ловріч, захисник ФК «Кривбас»:

- У Кривому Розі мені надзвичайно подобається. Відвідав тут вже декілька ресторанів та кав’ярень. Мій улюблений клуб після «Кривбасу» - «МЮ», найбільше з футболістів імпонує Неманья Відіч. Де найсмачніша піца? У Кривому Розі смачно, але не порівняти із Італією (посміхається). Італія – номер один щодо піци та спагетті, й взагалі щодо їжі. В Італії провів чотири роки, там чудово жити.

Якби не футбол? Важко сказати, та я навчався готувати. У мене є диплом, тож, можливо, відкрив би свій ресторанчик. Так, освіта є, але я поки не майстер на кухні, мені потрібна практика. Цікаво, що працював у ресторані за два-три місяці до того як підписав свій перший професійний контракт. Думаю, міг би бути поваром. Для команди можу приготувати піцу. Суші? Поки важкувато (сміється).

Перед тим як прийняти пропозицію «Кривбасу», я зробив декілька телефонних дзвінків. Дізнався, що тут все чудово й клуб має великі плани дістатися УПЛ, великі плани на найближчі роки. І це цікаво для мене, велика можливість проявити себе в Україні, грати у найкращій лізі країни. Це гарна можливість приєднатися до великого клубу та показати себе.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru