Дві команди Академії "Кривбас" - у топ-4 турніру памʼяті Євгена Рудакова

Дві команди Академії "Кривбас" - у топ-4 турніру памʼяті Євгена Рудакова}

Київська ліга дитячого футболу та ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського провели Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Памʼяті Євгена Рудакова» серед дітей 2012-2013 років народження, який відбувся в критому манежі НТБ «Динамо» (Конча-Заспа).

Серед учасників турніру, де за нагороди змагалися 32 команди, були і команди криворізької Академії «Кривбас» - U-12 (тренери Євген Кушніренко та Костянтин Щербаков) та «УФК-Кривбас» Дніпро (тренер Євген Прошенко). Червоно-білі змагались у групі С. За результатами цих матчів «Кривбас» і «Атлетик» продовжили боротьбу, посівши перше та друге місця відповідно.

«Кривбас» U-12 – «Зміна-Оболонь» U-12 Київ 2:1 (Павло Деркач, Олександр Онищук)

«Кривбас» U-12 – «Океан-2» U-12 Київ 4:1 (Михайло Сиворог, Назар Терещенко, Захар Яценко, Йося Дібров)

«Кривбас» U-12 – «Атлетик» U-12 1:1 (Павло Деркач)

У свою чергу «УФК-Кривбас» змагався в групі Е з однолітками «Ворскли», «Локомотива» та «Сантосу». Червоно-білі посіли перше місце у своїй групі, що дало змогу пройти далі.

«УФК-Кривбас» U-12 – «Ворскла» U-12 Полтава 1:0 (Дмитро Осика)

«УФК-Кривбас» U-12 – «Локомотив» U-12 Київ 2:1 (Нікіта Стрільцов, Ярослав Ярошенко)

«УФК-Кривбас» U-12 – «Сантос» U-12 Київ 1:0 (Давід Горшков)

В чвертьфіналі «Кривбас» U-12» зустрівся з «Атлетиком». У основний час було зафіксовано нічию – 1:1 (Павло Деркач), а в серії післяматчевих пенальті наші хлопці були влучніші – 4:2. Там «Кривбас» U-12 зійшовся зі столичною командою «Лівий берег» U-12. 1:1 (Олександра Онищук), але у серії пенальті, на жаль, поразка – 2:4.

Щодо «УФК-Кривбас» U-12, то дніпряни в 1/4 фіналу протистояли київському «Чемпіону» і вибороли перемогу з рахунком 1:0 (Ярослава Ярошенко). Але у півфіналі червоно-білі поступились землякам з «ДАФ Дніпро» - 0:1.

В матчі за 3 місце наші команди зійшлись між собою. З рахунком 1:0 успіх святкували дніпряни (Олександр Комчатний). Найкращим гравцем «Кривбасу» U-12 на турнірі визнали Назара Терещенка. Найкращим футболістом «УФК-Кривбас» U-12 визнали Нікіту Стрельцова.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru