Джихад Бізімана: Гра проти "Чорноморця" в КУ для нас не менш важлива, ніж УПЛ

Джихад Бізімана: Гра проти "Чорноморця" в КУ для нас не менш важлива, ніж УПЛ}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Джихад Бізімана – про підготовку до виїзного матчу 1/8 фіналі Кубку України проти одеського «Чорноморця».

- Джихаде, тільки декілька днів минуло після гри з «Ворсклою». Як почуваєте себе фізично наразі перед «Чорноморцем»?

- Для нас це не є проблемою. Ми готові, як фізично, так і емоційно. Так, короткий проміжок між двома матчами, але команда на позитиві та у доброму гуморі готується до гри в Одесі. Ми не розслабляємось. Команда мотивована та сконцентрована на прийдешньому протистоянні. Налаштовані і далі демонструвати позитивні результати. Дуже хочемо посісти якомога вище місце у чемпіонаті та пройти якомога далі у Кубку України.

- Підготовка до матчу у Кубку України якось відрізняється від підготовки до гри УПЛ?

- Готуємось, як і на матч чемпіонату. Для нас це також важлива гра. І я бачив настрій хлопців на тренуванні: як кожен налаштований та сфокусований. Поєдинок для «Кривбасу» не менш важливий, ніж в УПЛ, про що нам також сказав і головний тренер, Юрій Вернидуб.

- Як можеш охарактеризувати майбутнього суперника?

- Не можу багато сказати про «Чорноморець», але я дивився їх останній матч у чемпіонаті. Дійсно, вони зіграли потужно та впевнено перемогли «Олександрію». Для нас це буде цікава зустріч, тому ще вони, як і «Кривбас», знаходяться у хорошій формі.

- Щодо твоєї адаптації у «Кривбас». Чи все гаразд?

- У Кривому Розі я вже два місяці. Повністю адаптувався у новій команді, почуваю себе тут добре. Кожен в команді мені допомагає, але, звісно, більше часу я проводжу з іншими африканськими футболістами «Кривбасу». Чудовий червоно-білий колектив, чудова атмосфера – це все відображається на наших результатах.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru