Джихад Бізімана: "Кривбас" проявив неабиякий характер

Джихад Бізімана: "Кривбас" проявив неабиякий характер}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Джихад Бізімана підбив підсумки домашньої перемоги над «Олександрією» - 2:1 у 16 турі УПЛ.

- Джихаде, дійсно класні емоціі, класна перемога. Як опишеш те, що сьогодні відбувалось на полі?

- Дуже щасливий сьогоднішній перемозі! Ми проявили неабиякий характер та продемонстрували, що можемо переломити хід непростого поєдинку та подолати насичену оборону. Добре, що все так склалось. Можна сказати, казковий матч для «Кривбасу».

- Вітаємо тебе з дебютним голом за нашу команду. Які емоції відчуваєш?

- Дуже радий забити дебютний гол за «Кривбас». Це дійсно важливий момент для мене. Хотів забити ще раніше, були моменти, але не щастило у завершальній стадії. Десь не влучав по воротах, десь рятували суперників воротарі. І от нарешті прийшов той момент, коли я забив дебютний гол за нашу команду. Сподіваюсь, це мій не останній гол за червоно-білих.

- Вольова перемога та ще й така. Наскільки це важливо для «Кривбасу»?

- Такі перемоги, як сьогоднішня мають неабияке значення. Ми перемогли та продемонстрували характер. У роздягальні вирували емоції, всі щасливі. Це дуже важливо, як для гравців, так і для тренерів. Два голи перевернули усе з ніг на голову. Впевнений, саме такі перемоги допомагають команді ставати ще сильнішою та наближатись до своєї мети.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru