Джихад Бізімана: Навіть після вилучення "Кривбас" показував хорошу гру

Джихад Бізімана: Навіть після вилучення "Кривбас" показував хорошу гру}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Джихад Бізімана поділився думками про домашній матч 14 туру УПЛ проти київського «Динамо» - 0:2.

- Джихаде, якою вийшла гра проти «Динамо»?

- Ми розпочали непогано, перші хвилин десять контролювали мʼяч. «Динамо» ж забило нам гол після контратаки та нашої помилки. Згодом сталось це прикре вилучення, і далі вдесятьох нам було дуже важко. Це, можна сказати, «вбило» усі наші заготовки. План, який ми готували на «Динамо», довелось переробляти по ходу гри. А потім суперник взагалі забив другий гол, і це був переломний момент у матчі.

- Наскільки непросто було вдесятьох після помилкового рішення арбітра?

- В цілому «Кривбас» у меншості показав себе добре, адже навіть за таких обставин ми проводили хороші атаки та мали можливості забити. Десь нам сьогодні не пощастило, але ми намагались зробити усе від себе залежне, аби здобути позитивний результат.

- Який настрій наразі, яка атмосфера у роздягальні?

- Єдине, що можу зараз сказати після цієї невдачі: «Кривбас» це ми, а ми це «Кривбас»! Тепер на нас очікує наступний поєдинок після паузи на матчі збірних. Гру проти «Динамо» треба якомога швидше забувати. Будемо робити все, аби в зустрічі проти «Минаю» повернутись на переможний шлях.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru