Джихад Бізімана: Втілили перевагу у два голи та заслужено перемогли

Джихад Бізімана: Втілили перевагу у два голи та заслужено перемогли}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Джихад Бізімана - про виїзну перемогу в 22 турі УПЛ над рівненським «Вересом» - 2:0.

- Джихаде, важкий матч у Рівному. Як прокоментуєш цю перемогу?

- Дійсно, гра була важкою. Особливо в першому таймі. Але, як я казав у останньому інтервʼю, ми очікували саме на такий поєдинок. Тому що саме зараз усі останні вісім матчів чемпіонату будуть такі. Але я щасливий за хлопців, адже ми боролися до останнього. І як результат, не дивлячись на те, що це була справді непроста гра, ми все одно були найкращою командою на полі.

- Чи виснажений ти після матчів збірної Руанди?

- Так-так, авжеж. Я багато подорожував, це була довга пригода: приїхати до Кривого Рогу і одразу грати проти «Вересу» вже у Рівному. Я був трішки втомлений у останні 15 хвилин. Але я сказав собі, що повинен продовжувати грати у тому ж дусі, адже рахунок тільки 1:0. І в кінцівці, я вважаю, показав хороший футбол та й інші хлопці теж. Ми перемогли, це найважливіше.

- Чому було важко володіти ініціативою у першій половині матчу?

- Я вважаю, що в першому таймі ми діяли надто квапливо. Бачили, як суперник відступав, вони били мʼяч вперед. Вони ставились до нас з повагою, адже розуміли, що грають проти «Кривбасу», одного з лідерів чемпіонату. Але ми не використовували цю перевагу, продовжували занадто квапитись з рішеннями і помилялись. Але у другому таймі вже у більшості нам було легше, було більше вільного простору для атак. Ми втілили свою перевагу у два голи та заслужено перемогли.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru