Едмар: "Кривбас" демонструє наразі хороший футбол

Едмар: "Кривбас" демонструє наразі хороший футбол}

В. о. головного тренера харківського «Металіста 1925» Едмар розповів про домашню поразку від криворізького «Кривбасу» - 1:3 у 11 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- Ми знали, що буде важка гра. Суперник зараз демонструє хороший футбол і, можна сказати, виходить на свій пік. «Кривбас» демонструє хороший футбол, й ми знали, що буде важко. Після того як пропустили дуже швидкий м'яч, потрібно було діяти вдвічі краще, але отримали другий гол. Добре, що Вачіберадзе забив до перерви. Сподобалось, що за рахунку 0:2 і далі, моя команда не опускала рук і билась до кінця. А так, вітаю «Кривбас» з перемогою.

- Після перерви за рахунку 1:2, здавалось, що можете дотиснути суперника і зрівняти рахунок. Чого не вистачило, на ваш погляд?

- Так, мали моменти і повинні були забивати. Це те, про що ми постійно говоримо: реалізація. Над цим потрібно працювати. Ми весь тиждень робили на цьому акцент, робили спецальні вправи на завершення атак. Але у грі не забиваємо.

- Чому суперник був швидший за ваших гравців сьогодні?

- Повторюсь, «Кривбас» зараз у хорошій формі. Ми на цьому робили акцент. Отже, ми наразі не готові функціонально так добре, як суперник.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru