"Енергія" - "Кривбас" 2:4

"Енергія" - "Кривбас" 2:4}

Після вимушеної перерви криворізький «Кривбас» зіграв перший матч. У 7 турі чемпіонату Другої ліги наші хлопці у Новій Каховці зустрічалися із «Енергією». Ротація не оминула «Кривбас». По зрозумілим причинам стартовий склад команди змінився наполовину. З перших хвилин почав гру новачок Мішуренко (екс-нападник «Інгульця»), якого тільки-но підписали.

Кривбасівці почали активно, постійно перебуваючи на чужій половині поля, проте «Енергія» грала доволі щільно, не дозволяючи створювати моменти. А перший удар у матчі відбувся на 13 хивлині, коли Бесараб пробив здалеку повз ворота. На 23 хвилині гарний шанс з'явився у Гуськова після флангової передачі Чернія, але Олександр забарився із ударом.

Через хвилину господарям вдалося відкрити рахунок з нічого. Черниш довго вибивав м'яча із воротарського майданчика, та не помітив Студенко, який запресингував воротаря, та від ноги суперника сфера опинилася у воротах - 1:0. Криворіжці продовжили атакувати, та пропустили, всупереч логіці. Доля увірвався до штрафного, та натикнувся на Черниша - пенальті.

Сам Доля і взявся виконувати 11-метровий удар, та Дмитро виправився, відбивши м'яча ногами! Цей момент завів наших футболістів, та вони вже через хвилину забили такий потрібний до перерви гол! Берко увірвався до штрафного справа та виконав подачу на дальню стійку, звідки намагався пробити Мішуренко.

М'яч відскочив до Чернія, який не без труднощів з другого поверху таки доправив того у ворота - 1:1. Другий тайм гості знову почали жваво, та на 63 хвилині домоглися свого: Черній пробивав з меж карного майданчика, та Дворник парирував постріл, але тут-як-тут був Мішуренко, який на добиванні не залишив шансів воротарю - 1:2! Щоправда, вже через дві хвилини «Кривбас» пропустив після кутового. Не втримали Нестерука, який влучно пробив головою - 2:2.

Наших хлопців це не зламало: вони знову побігли вперед. Спочатку Мішуренко із вбивчої позиції після скидки Чернія пробив у Дворника. А на 77 хвилині Бука, який вийшов на заміну, стріляв з-за меж штрафного, але м'яч відскочив до Берка, який пробив сильно та влучно під голкіпером - 2:3! Господарі кинулися відігруватися, але наша оборона діяла надійно. А після контратаки П'ятов забив «свій» гол, точно пробивши низом у ближній кут метрів із 15 - 2:4!

Цей неймовірний трилер завершується на нашу користь! Усіх із важливою перемогою!

17 жовтня 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 7 тур. Нова Каховка Херсонська область. Стадіон «Енергія». 15:30. Без глядачів. +18 градусів.

«Енергія» (Нова Каховка) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 2:4 (1:1)

Арбітр: Євген Петренко (Одеса).

Асистенти арбітра: Руслан Кобялко (Вінницька область), Олег Резніченко (Краматорськ).

Четвертий арбітр: Владислав Бакулін (Нова Каховка).

Спостерігач арбітражу: Вадим Тендера (Київ).

Голи: Владислав Студенко, 24 (1:0). Костянтин Черній (Олександр Мішуренко), 37 (1:1). Олександр Мішуренко, 63 (1:2). Олександр Нестерук (кутовий), 65 (2:2). Віктор Берко (Ігор Бука), 77 (2:3). Олександр П'ятов, 87 (2:4).

«Енергія» (Нова Каховка): 30. Сергій Дворник, 15. Павло Бесараб, 16. Олексій Заїка, 4. Олександр Шевченко (к), 8. Вадим Шовковий, 17. Артем Данковський, 20. Андрій Гавриленко (6. Вадим Россохатий, 75), 7. Максим Богданов, 13. Валерій Доля, 2. Олександр Нестерук, 11. В'ячеслав Студенко.

Запасні: 12. Владислав Логовський, 3. Євген Андрощук, 9. Олександр Солдатов, 18. Іван Кірієнко.

Головний тренер: Олег Федорчук.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 31. Дмитро Черниш, 17. Назар Маліновський (45. Арсеній Процишин, 90), 3. Володимир Заїменко (к), 75. Гліб Попчук, 89. Андрій Дедяєв (12. Богдан Сокол, 74), 10. Андрій Шмат, 11. Віктор Берко (5. Олександр П'ятов, 79), 9. Олександр Мішуренко, 88. Костянтин Черній, 18. Олександр Горват (2. В'ячеслав Рябов, 84), 22. Олександр Гуськов (7. Ігор Бука, 76).

Запасних не залишилося.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Артем Данковський, 41. Андрій Гавриленко, 73. Валерій Доля, 75 - Олександр Мішуренко, 39. Андрій Шмат, 47. Назар Маліновський, 54.

На 35 хвилині Валерій Доля («Енергія») не реалізував пенальті (воротар)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru