Евеліна Купцова - футболістка ЖФК "Кривбас"

Евеліна Купцова - футболістка ЖФК "Кривбас"}

Вітаємо у команді Евеліну Купцову!

Символічно, що саме у День молоді ми презентуємо нашого наймолодшого новачка. Горді представити вам нашу маленьку зірочку.

Те, що виробляє на футбольному полі Евеліна Купцова у свої 13 років - слід побачити!

№ 21 ЕВЕЛІНА КУПЦОВА

Народилась: 29 листопада 2008 року.

Вік: 13 років.

Місце народження: Кривий Ріг.

Громадянство: Україна.

Зріст/вага: 157 см/50 кг.

Амплуа: півзахисниця.

Евеліна є першою в історії ЖФК «Кривбас» вихованкою клубної академії, яка буде тренуватись із головною командою. Дівчина народилась у легендарній для Кривого Рогу футбольній родині. Її дід Сергій Олексійович Купцов та двоє його синів: Андрій і Олексій – відомі українським вболівальникам по тренерскій роботі у багатьох українських клубах. Зокрема, усі вони свого часу захищали кольори ФК «Кривбас».

Тож закохатися у футбол Евеліні судилося ще змалку. Батько дівчини Олексій Сергійович, побачивши в неї неабиякий хист до гри ногами з м’ячем, одразу зв’язався з представниками клубу.

Потренувавшись з командою, Ева вразил своїм мисленням та фізичними даними не лише тренерський штаб, але й керівництво «Кривбасу».

Тепер юна півзахисниця – частина нашої жіночої команди. Вона буде готуватися до чемпіонату та як ніколи чекати на свій наступний день народження.

Адже не дивлячись на те, що вже зараз гравчиня нічим не поступається куди більш досвідченим партнершам по команді, дебютувати у професійному футболі вона зможе пізніше.

Попереду у дівчини багато роботи над собою та тяжких тренувань, аби кар’єра Еви стала такою ж яскравою, як і початок її футбольного шляху!

Раніше червоно-білі підписали захисницю Лесю Ольхову, півзахисниць Христину Єрьоменко та Даяну Семків, й нападницю Поліну Янчук.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru