Favbet - офіційний партнер ФК "Кривбас"

Favbet - офіційний партнер ФК "Кривбас"}

ФК «Кривбас» і Favbet підписали угоду про співпрацю на сезон 2022/23. Головна мета договору – розвиток та популяризація футболу і спорту в цей важкий воєнний період, спираючись на досвід Favbet та популярність «Кривбасу», який цього сезону повернувся до Прем’єр-ліги.

«Ми дуже виважено підходимо до вибору партнерів, але у випадку з «Кривбасом» сумнівів не було. «Кривбас» – це клуб з багатою історією та численною армією вболівальників. А ще – клуб, який дуже швидко розвивається, повертаючи колишні позиції в українському футболі. Шляхом до еліти українського футболу клуб робив «вибухові» проєкти, кожен з яких ставав явищем в медійному просторі.

«Кривбас» за правом здобув путівку до Прем’єр-ліги, і ми впевнені – буде гідно виступати в еліті. Наші цінності у партнерстві повністю збігаються із цінностями клубу: фанові активності, збільшення кількості вболівальників, розвиток футболу, запуск соціально-значущих проєктів та масштабна співпраця на перемогу України у війні, яка розв’язана росією проти нашої країни», – відзначили у Favbet.

Нагадаємо, що компанія була партнером «Кривбасу» в Другій лізі України, при цьому наш клуб був єдиним, хто мав беттінгового Спонсора.

«Favbet повернувся до лав наших партнерів. Ми добре пам’ятаємо, як ця компанія повірила в клуб та підтримала нас на етапі відродження. Ми вдячні за те, що в ті часи Favbet був поруч. Дуже символічно, що сьогодні, у складний військовий період для країни, саме ця українська компанія знову підтримує «Кривбас». Адже для цього і потрібні партнери – щоб бути поруч у нелегкі часи.

Впевнений, що наша співпраця буде яскравою і в УПЛ. Кожен матч за участі нашого клубу має стати святом для вболівальників, дати відчуття, що вони знаходяться всередині гри. І в цьому наші цілі збігаються з філософією Favbet», – підкреслив віцепрезидент клубу Артем Гагарін.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru