FCKK Checking #1. Артем Гагарін відповідає на питання вболівальників

FCKK Checking #1. Артем Гагарін відповідає на питання вболівальників}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін в рамках нової традиційної рубрики на Ютуб-каналі клубу FCKK Cheking відповів на питання вболівальників у наших соцмережах.

Про зміни у складі команди в літнє міжсезоння

- Ми дуже вдячні усім футболістам, які зробили результат. Усім, хто допоміг вивести команду із Другої ліги до Першої. Далі відповідальність за результат та поставлену задачу, а це, нагадаю, вихід в УПЛ, несе тренерський штаб. Це рішення тренерів: підходять їм ті або інші гравці чи ні, та які позиції треба підсилити тощо.

Костянтин Караманіц з великою повагою та повною довірою відноситься до нашого головного тренера Геннадія Приходька. Й перед тренером поставлені задачі, які йому потрібно буде виконати. А для цього ми підписуємо нових футболістів.

Хотілося би відзначити, що «Кривбас» посилюється не тільки гравцями. Ми відчутно посилили тренерський та медійний штаб. Ми посилюємо кожну ланку: від академії до головної команди.

Тому що для досягнення результату одинадцяти футболістів на полі мало. Необхідно набагато більше. Й ваша підтримка важлива не менш, ніж гра тих одинадцяти футболістів.

Про Андрія Ременюка

- Ситуація дуже проста: із гравцем закінчився контракт. Далі були переговори із його агентом про продовження угоди. Далі ФК «Кривбас» дізнався із повідомлень в ЗМІ, що гравець знаходиться на перегляді у іншому клубі. Наразі контракт Ременюка із «Кривбасом» закінчився. Подальша доля гравця невідома.

Про молодих гравців Козака та Ніколашина

- Виховання гравців своєї академії – один із пріоритетів ФК «Кривбас». Всі прекрасно розуміють: від президента до головного тренера, що ці футболісти повинні грати для того, щоб розвиватися та прогресувати. Тому зараз розглядається варіант із орендою.

Але тільки для того, аби буквально через рік вони змогли увірватися до основного складу нашого клубу. Тому хлопцям побажаємо успіху. Навіть не сумніваюся, що у них все вийде.

Про жіночий «Кривбас»

- Домашні матчі будуть проходити поки що на стадіоні «Гірник». А вже десь у жовтні, я сподіваюся, жіночий «Кривбас» переїде на власну футбольну арену. Неодмінно будуть й прямі трансляції матчів.

Чому ви відмовилися від пропозиції «Олімпіка» зайняти їх місце в УПЛ?

- Для ФК «Кривбас» спортивний принцип у пріорітеті. Тому своє місце в УПЛ ми виборемо у Першій лізі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru