Артем Гагарін: На "Металурзі" будемо грати у наступному сезоні

Артем Гагарін: На "Металурзі" будемо грати у наступному сезоні}

Віце-президент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін у другій частині нової рубрики на офіційному Ютуб-каналі клубу FCKK Cheking відповів на питання вболівальників у соцмережах.

Про «Кривбас-2»

- По-перше, повторюся: це тимчасове рішення. «Кривбас-2» буде. Можливо, у наступному році чи через рік. Все повинно йти планомірно. Зараз усі сили йдуть на формування головної команди. До того ж у «Кривбасу» наразі немає відповідних людських ресурсів, аби забезпечити повноцінне існування цієї команди.

Але наш клуб зростає, розвивається. Все це буде попереду. Тим більше наша академія розширюється: зараз це 400 дітей. Думаю, через рік вже буде 1200. Але про це ви дізнаєтеся трохи пізніше.

Щодо Мазура та Гвоздевича, то все добре, вони працюють у клубній структурі. Мазур, нагадаю, віце-президент ФК «Кривбас». Гвоздевич також працює. Усі працюють задля розвитку нашого клубу.

Про клубну інфраструктуру

- Реконструкція стадіону «Металург» йде швидкими темпами. І вже у наступному сезоні «Кривбас» зможе там грати. Можливо, і збірна України приїде до Кривого Рогу. Можливо, відновлений «Металург» зможе прийняти фінал Кубку України, Суперкубок України. Наразі ми чекаємо, коли завершиться будівництво.

Але й самі будуємо. У нас невеличке будівництво, яке триває на стадіоні «Гірник». Планується ще одна велика трибуна, щоб загальна кількість місць на стадіоні дорівнювала 4500. Ця цифра дозволяє приймати матчі УПЛ. Також за два-три місяці планується встановлення освітлення.

На стадіоні побудовано ще три входи, які будуть обладнані турнікетами. Тобто ми модернізуємо нашу арену. Ми робимо усе, щоб у Кривому Розі було дві арени, які зможуть приймати матчі УПЛ.

Після відкриття реконструйованого стадіону «Спартак» сюди переїде жіноча команда «Кривбасу», й тут вона буде проводить свої матчі Вищої ліги.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru