"Ференцварош" - "Кривбас" 0:2

"Ференцварош" - "Кривбас" 0:2}

Криворізький «Кривбас» провів другий контрольний матч на іспанських зборах, проти чемпіона Угорщини – «Ференцвароша». Початок гри краще вдався супернику, адже саме він створив перший небезпечний момент у дебюті. Хараїшвілі на 2 хвилині вирвався віч-на-віч з Кліщуком – Андрій виручив. Після цього другим темпом стріляв Кодро – і знову наш кіпер на висоті.

У подальшому пішла рівна гра, а свій перший удар «Кривбас» виконав на 16 хвилині, коли не дуже сильно пробивав Хомченовський. Угорці загрожували воротам Кліщука за рахунок пострілів з середніх дистанцій. А от червоно-білі згодом були дуже близькі до того, аби першими відкрити рахунок. Іліч класно виконував стандарт на 29 хвилині, але мʼяч врізався у поперечину!

В цілому до кінця тайму «Кривбас» виглядав активніше за досвідченого опонента, та мав декілька напівшансів, аби відзначитись. Наприклад, коли після обрізки суперника Іліч міг перекидувати воротаря, але удар не вдався. В перерві Юрій Вернидуб повністю оновив склад.

На початку другого тайму ми втратили реальний момент: Задерака після скидки пробивав на виконання у дальній кут, але трохи не влучив. Вже за декілька хвилин пройшла швидка контратака: той таки Задерака віддав Вакулку, і Юрій без перешкод невідпорно пробив метрів з 25 – 0:1! Вітаємо нашого гравця з дебютним голом за червоно-білих! «Кривбас» взагалі розпочав другу половину гру дуже активно.

Атаки криворіжців не вщухали. На 58 хвилині пройшла довга передача на Кожушка, який покотив вздовж лінії воріт – Соса на дальній стійці у дотик зробив рахунок 0:2. Червоно-білі продовжували вести гру. Суперник проводив свої атаки, але їм не вистачало та конструктиву, то останнього пасу. Хома, який вийшов на заміну, певний час відверто нудьгував. І в цьому заслуга в тому числі нашої оборони.

В кінцівці ми були ближче до того, аби забити ще, ніж суперник до того, аби відзначитись у відповідь бодай раз. Микитишин стріляв на виконання з лінії штрафного, але влучив у поперечину. 2:0 – впевнена перемога «Кривбасу» на зборі, друга поспіль у 2024 році. Наступний спаринг тут же у Бенідормі - в неділю, 28 січня, проти чеської «Вікторії» Пльзень.

25 січня 2024 року. Зимові НТЗ. Контрольний матч №2. Ла-Нусія, Іспанія. Стадіон «Естадіо Олімпіко Каміло Кано». 13:00 (за київським часом). 100 глядачів. +17 градусів.

«Ференцварош» (Будапешт, Угорщина) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:2 (0:0)

Голи: Юрій Вакулко (Максим Задерака), 52 (0:1). Даніель Соса (Олег Кожушко), 58 (0:2).

«Ференцварош» (Будапешт): Адам Варга – Генрі Вінго, Абена Мієнті, Самі Ммає (Лоранд Паска, 46), Доната – Тосін Кехінде (Сілард Шабо, 35), Гіоргі Хараїшвілі (Зетен Варга, 66), Мухамед Бешич (Алекс Тот, 66), Амер Гояк, Балінт Катона – Кенан Кодро. 

Запасні: Герге Сечі, Давід Шигер.

Головний тренер: Деян Станкович.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Богдан Хома, 46) – Андрій Понєдєльнік (Микита Татарков, 46), Данило Бескоровайний (Володимир Вілівальд, 46), Тимур Стецьков (Вʼячеслав Рябов, 46), Денис Кузик (Віктор Блізніченко, 46) – Жан По (Даніель Соса, 46), Хрвоє Іліч (Артур Микитишин, 46), Джихад Бізімана (Клім Приходько, 46), Єгор Твердохліб (Юрій Вакулко, 46), Дмитро Хомченовський (к) (Максим Задерака, 46) – Прінс Аду (Олег Кожушко, 46).

Запасних не залишилось.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Джихад Бізімана, 41.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru