"Ференцварош" - "Кривбас": 25 січня о 13:00

"Ференцварош" - "Кривбас": 25 січня о 13:00}

«Кривбас» завтра зіграє другий за останні пʼять днів контрольний матч на зборах в Іспанії. Наш наступний спаринг-партнер – угорський «Ференцварош», який представляє столицю своєї країни Будапешт.

«Ференцварош» - найтитулованіший клуб Угорщини. 33 рази вигравав чемпіонат, 24 – Кубок, 2 – Кубок Ліги, 6 – Суперкубок. На міжнародній арені здобував Кубок Кубків – 1975. Клуб засновано у 1900 році. Наразі головним тренером є відомий сербський ексгравець Деян Станкович. Є чемпіоном Угорщини чотирьох останніх сезонів.

Після першої частини сезону поточного чемпіонату йде другим з 1-очковим відставанням від лідера – «Пакша». У лютому на нашого майбутнього суперника очікує двораундова дуель в 1/16 фіналу Ліги Конференцій з грецьким «Олімпіакосом». З 2018 по 2021 роки угорців очолював нинішній керманич збірної України Сергій Ребров та привів команду до дебютного виходу до групового раунду Ліги Чемпіонів.

Склад «Ференцвароша» - доволі інтернаціональний, адже є легіонери з Франції, США, Марокко, Еквадору, Норвегії, Нігерії, Латвії, Бразилії, Малі, Грузії, Боснії, Ізраїлю, Тунісу, інших країн. Суперник тренується на Піренеях з 16 січня, та встиг провести поки що тільки один спаринг, перегравши добре нам знайомий «Пʼяст» - 2:1.

У новітній історії червоно-білі проти клубів з Угорщини ще не грали. Матч «Ференцварош» - «Кривбас» відбудеться в четвер, 25 січня, у містечку Ла-Нусія на стадіоні «Естадіо Олімпіко Каміло Кано». Початок гри - 13:00 за київським часом (о 12:00 за місцевим).

За подіями гри ви зможете слідкувати наживо на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru