FIFA Talent Development Scheme: ФА "Кривбас" прийняла захід з пошуку молодих футболістів

FIFA Talent Development Scheme: ФА "Кривбас" прийняла захід з пошуку молодих футболістів}

На базі криворізької Академії «Кривбас» відбувся захід з пошуку молодих футболістів на Дніпропетровщині. УАФ продовжує реалізовувати в країні Програму розвитку талантів ФІФА - FIFA Talent Development Scheme (TDS), втілюючи в життя проєкт «Пошук та виявлення молодих талантів на регіональному рівні за допомогою проведення тестування». ФА «Кривбас» також долучилась до цього заходу і безкоштовно надала у користування критий манеж.

Захід відбувся на навчально-тренувальній базі Кривбасу й зібрав 90 хлопців та дівчат віком від 7 до 10 років з Софіївської ОТГ, діти, раніше ніколи не займались професійно футболом.

Учасників заходу відзначили пам’ятними медалями. Важливим є те, що це нова для дітей інтеграція у футболі із подальшою перспективою стати гравцями.

Юні футболісти та футболістки поповнюють єдину базу УАФ, куди також вносять результати їх тестувань. Завдяки умовам найперспективніші учасники, які показали хороші природні здібності, продовжать участь у проекті та отримають додаткові можливості для вдосконалення навичок у межах інших заходів.

- Хочемо висловити подяку керівництву ФК «Кривбас» за надану можливість провести звітний захід у прекрасних умовах теплого клубного манежу! Також дякуємо ФІФА, яка є надійним партнером УАФ у розвитку дитячого футболу! - зазначив перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru