ФК "Кривбас" - 62!

ФК "Кривбас" - 62!}

Сьогодні футбольний клуб «Кривбас» Кривий Ріг відзначає 62-й річницю з дня заснування, свій День народження. Легендарний клуб нашого міста було створено у далекому 1959 році. З тих пір було зіграно багато матчів. Наша команда неодноразово приймала участь у чемпіонаті СРСР, виходила у Першу лігу, ставала чемпіоном УРСР.

У чемпіонаті України двічі завойовувала бронзові нагороди, була за крок від здобуття Кубку України. Захищала честь країни на міжнародній арені, добре попсувавши нерви майбутньому володарю трофею – легендарній «Пармі», у складі якої виблискували зірки світового рівня: Джанлуіджі Буффон, Ліліан Тюрам, Ернан Креспо, майбутній володар Золотого м’яча Фабіо Каннаваро, Ален Богоссян, Марко Ді Вайо.

А бронзовий склад «Кривбасу» кінця 90-х років навіки увійде в історію як один з найуспішніших й найсильніших. Ми знаємо свою історію, пишаємося нею й хочемо разом зі вами, наші дорого вболівальники, продовжувати славні традиції «Кривбасу» і примножувати іх.

З днем народження, «Кривбас»! Вперед до підкорення нових вершин, вперед до перемоги. Ми у тебе віримо! «Кривбас» - це ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru