ФК "Кривбас" - 63 роки

ФК "Кривбас" - 63 роки}

Сьогодні наш клуб, «Кривбас», святкує 63-тю річницю свого заснування.

На цей день у нас були грандіозні плани: ми хотіли відзначити день народження у колі нашої великої червоно-білої родини. Але у деяких г*нд*нів з російської педерації були свої криваві наміри. Нічого, ми впевнені, що Україна обов’язково переможе. Віримо, що ми ще неодноразово зустрінемося на трибунах оновленого стадіону «Металург» та інших футбольних аренах Кривого Рогу і всієї України.

В річницю заснування клубу ми проводимо спеціальний конкурс з перекладу гімну команди українською мовою. У нас і раніше були думки з приводу зміни тексту, проте залишали данину історії, адже цей гімн - частина великого надбання клубу. Втім зараз у нас не лишилося жодних сумнівів.

Тож пропонуємо кожному бажаючому зробити свою версію перекладу офіційного гімну «Кривбасу» українською. Власні варіанти залишайте у коментарях на наших офіційних сторінках у соцмережах. Переможець обов’язково отримає спеціальний подарунок, а всі, хто брав участь в конкурсі, не залишаться без нашої уваги.

P.S. Також ми закликаємо інші українські клуби («Шахтар», «Зоря» та інші), офіційні гімни яких написані мовою агресора, приєднатися до нашої ініціативи та зробити україномовну версію пісень.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru