ФК "Кривбас" презентував програму "Так, я можу!" у Кривому Розі

ФК "Кривбас" презентував програму "Так, я можу!" у Кривому  Розі}

За підтримки ФК «Кривбас» з листопада 2021 року у Кривому Розі відкриті інклюзивні групи з футболу в рамках програми «Так, я можу!». Було презентовано програму й проведено два відкритих тренування, які зарядили дітей на рух, позитив, командну роботу і ентузіазм.

Крім того дякуємо персоналу і керівникам Криворізьких спеціальних шкіл «Перлина» і  «Сузір’я», відповідно Ользі Ільчук та Анатолію Коломойцю — за привітну зустріч та відкритість до нашої ініціативи.

Впевнені, що разом у нас вийде сприяти не лише фізичному розвиткові, а й соціалізації, здобуттю навичок спілкування, розкриттю потенціалу та розширенню можливостей самореалізації дітей з інвалідністю.

А вас закликаємо підтримувати проект розголосом і вболівати за розвиток безбар'єрності для кожного в Україні разом із нами.

Також дякуємо тренерам Академії «Кривбас» Сергію Балику і Виктору Бакуму, а також в. о. директора институту інклюзивної освіти ДУЕТ Олександру Олесневичу за проведення презентації програми і двох відкритих тренувань, які зарядили дітей на рух, позитив, командну роботу і ентузіазм.

Віце-президент ФК «Кривбас» Артем Гагарін:

- Футбольний клуб «Кривбас» постійно реалізовує проекти, пов’язані із соціальною відповідальністю та інклюзією. Разом із таким досвідченим партнером, яким є Parimatch Foundation, ми зможемо через проект «Так я можу» організувати у Кривому Розі постійно діючі дитячі інклюзивні групи з футболу, і надати можливість займатися спортом дітям, яким буває складно це робити.

Експертиза представників нашого партнера дозволила ФК Кривбас провести необхідну підготовку наших тренерів. Був проведений онлайн семінар з інклюзивним тренером Parimatch Foundation, після якого наші тренери провели відкриті тренування на базі Академії клубу, а також у спорткомплексі навчально-реабілітаційного центру.

За допомогу в залученні дітей до проекту хочемо подякувати керівникам Державного університету економіки й технологій та Криворізьких спеціальних шкіл «Перлина» і  «Сузір’я».

Наразі є 4 групи дітей (це близько 60 бажаючих) з якими ми вже починаємо займатись. У інших дітей з Кривого Рогу також є можливість долучитись до проекту. Для цього треба лише написати повідомлення в дірект будь-якої офіційної соціальної мережі ФК «Кривбас», після чого відповідальний співробітник клуба зв’яжеться для обговорення деталей участі.

Найбільш цінною частиною проекту вбачаю соціалізацію та інтеграцію інклюзивних та звичайних груп дітей. А також можливість дітей тренуватися під керівництвом висококваліфікованих тренерів, займатися в професійних умовах, грати разом з дітьми-спортсменами, з футболістами і футболістками професійних команд ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru