ФК "Кривбас" - другий за підсумком сезону Першої ліги-2021/22

ФК "Кривбас" - другий за підсумком сезону Першої ліги-2021/22}

4 травня відбулось засідання Ради Першої ліги, скликане президентом ПФЛ Олександром Каденком. Учасники обговорили ситуацію, яка склалася у чемпіонаті України серед команд Першої ліги сезону-2021/2022. Нагадаємо, чемпіонат було призупинено після першої частини сезону через військове вторгнення росії на територію України.

Після обговорення ряду питань робоча група засідання постановила визнати чемпіонат таким, що не може бути дограним. Також було вирішено визначити місця команд у турнірній таблиці відповідно до турнірного положення, яке вони займали станом на 29 листопада 2021 року, тобто після останнього офіційного матчу першої частини сезону.

Отже, криворізький «Кривбас» за підсумком чемпіонату зайняв друге місце. Також на засіданні ПФЛ було прийнято рішення відкласти до завершення роботи робочої групи з представників УПЛ, ПФЛ та УАФ розгляд питання про перехід із ліги в лігу. Було затверджено входження до робочої групи представників ФК «Кривбас». А також «Альянсу», «Оболоні» та «Металісту».

Як повідомив Інтернет-виданням президент змагань Першої та Другої ліг Олександр Каденко, ПФЛ звернеться до УПЛ, щоб клуби, які зайняли перше та друге місце, а, можливо, й третє та четверте у Першій лізі мали можливість наступного сезону прийняти участь в УПЛ.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru