ФК "Кривбас" дякує за гру Драгану Ловрічу

ФК "Кривбас" дякує за гру Драгану Ловрічу}

Криворізький «Кривбас» за взаємною згодою сторін припинив співпрацю з хорватським центральним захисником Драганом Ловрічем. 27-річний оборонець переїхав до Кривого Рогу у серпні 2021 року та зіграв за увесь час 15 матчів, забив 1 гол. УПЛ - 8 матчів, Перша ліга - 6/1, Кубок України - 1.

Володимир Баєнко, віцепрезидент ФК «Кривбас»:

- Так, ми його чекали, що він приїде. Але Драган подзвонив й сказав, що не зможе повернутись до клубу через сімейні обставини. Ми увійшли у його ситуацію. Адже він багато зробив для ФК «Кривбас». Ми відпустили його, розірвали контракт за взаємною згодою сторін.

Геннадій Приходько, радник президента ФК «Кривбас»:

- Він зʼявився у «Кривбасі» посеред чемпіонату Першої ліги. Тоді він не був зовсім готовий фізично. Готували його, аби він набрав форму. Й він дебютував у кубковому матчі проти «Миколаєва». Зіграв обидва тайми, виглядав непогано, гідно. Потім через декілька днів у нас був вже матч чемпіонату, й ряд футболістів не змогли зіграти через травму.

Попросили Драгана. Він, не дивлячись на труднощі, вийшов у старті, відіграв увесь матч та допоміг «Кривбасу» перемогти. Щодо цієї ситуації, то як ексгравець розумію його, адже родина - це основа.

ФК «Кривбас» дякує Драгану за співпрацю та бажає успіхів у подальшій карʼєрі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru