ФК "Кривбас" дякує за гру Микиті Татаркову

ФК "Кривбас" дякує за гру Микиті Татаркову}

ФК «Кривбас» дякує за гру досвідченому півзахиснику Микиті Татаркову. Він залишає нашу команду. Контракт з універсальним футболістом закінчився, і сторони вирішили не продовжувати співпрацю за взаємною згодою.

Татарков провів за «Кривбас» 61 матч - 18 в Першій лізі та 43 в УПЛ. Голів за червоно-білих на офіційному рівні не забивав, має в активі 6 результативних передач. Микита провів за криворіжців 4 голи у товариських матчах: на зборах забивав у ворота «Хуста» та болгарського «Септемврі», а також двічі у ворота «Інгульця».

Універсал виступав за «Кривбас» більше трьох років, поповнивши команду в червні 2021. Тоді він став одним з багатьох зіркових новачків криворіжців, які готувались дебютувати в Першій лізі та згодом допоміг «Кривбасу» пробитись до УПЛ. Захищав червоно-білі кольори на багатьох позиціях, окрім воротарської та нападника.

Срібний призер Першої ліги 2021\22 та бронзовий УПЛ 2023\24 у складі «Кривбасу». В минулому сезоні півзахисник зіграв 17 матчів за криворіжців, 523 хвилини на полі, віддав 1 гольову передачу. ФК «Кривбас» дякує Татаркову за гру та відданість. Бажаємо успіхів у подальшій карʼєрі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru