"Кривбас" і РАДАБАНК організували автографсесію з Хомченовським для вболівальників

"Кривбас" і РАДАБАНК організували автографсесію з Хомченовським для вболівальників}

На минулому тижні у Кривому Розі ФК «Кривбас» разом з головним спонсором клубу РАДАБАНК організував автографсесію з капітаном команди Дмитром Хомченовським. Декілька десятків вболівальників прийшли до відділення РАДАБАНК, де проходив захід, аби зустрітись зі своїм кумиром та отримати омріяний автограф. Також усі бажаючі мали змогу зробити фото з Хомченовським на згадку, а потім й спільне фото.

«Дізнався про цю акцію з чату Телеграм-каналу «Кривбасу». Я тільки обома руками «за» такі зустрічі, хотілось б, аби вони проходили частіше. Це допомагає підняти популярність футболу у Кривому Розі та в Україні. Моя донька обожнює футбол саме завдяки «Кривбас». Ніколи б не подумав раніше, що дівчина може так любити футбол», - розповідає один з вболівальників клубу Олексій.

«Дуже класно, що офіційний спонсор «Кривбасу» РАДАБАНК став ініціатором такої зустрічі. Це дуже круто та позитивно. Це обʼєднує вболівальників та футболістів, та йде усім на користь. В моїй карʼєрі такі зустрічі з вболівальниками вже були, а от у «Кривбасі» це вперше. Хочу всім подякувати, що прийшли. Дякую, що вболіваєте за червоно-білих. Відчувається, як люди дійсно люблять нашу команду», - підкреслює Дмитро Хомченовський.

Автографсесія пройшла у веселій дружній атмосфері, що зайвий раз підкреслює, що «Кривбас» Це Ми! ФК «Кривбас» і надалі буде проводити подібні заходи, аби вболівальники та команда ставали ще ближче один до одного.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru