ФК "Кривбас" надав допомогу Криворізькій міській дитячій лікарні №2

ФК "Кривбас" надав допомогу Криворізькій міській дитячій лікарні №2}

Генеральний директор футбольного клубу «Кривбас» Володимир Баєнко разом з керівником ЗеМолодіжка Кривого Рогу та Криворізького району Яною Казаріною, депутатом Довгинцівського району Іваном Білоусом та його помічницею Валентиною Стратенчук передали  Криворізькій міській дитячій лікарні №2, нитрилові перчатки для безпечної роботи лікарів та домовились про те що такі соціальні акції стануть регулярними.

«Ми хочемо висловити вдячність нашим лікарям, нагадати про важливість їх праці для суспільства, надати приклад іншим організаціям та громадянам.

Лікарям необхідна наша підтримка в нелегкий час пандемії, тому що саме вони знаходяться на передньому рубежі захисту нашого здоров'я», — зазначив Володимир Баєнко.

«В той час, доки триває реорганізація місцевих медичних установ, треба залучати бізнес та меценатів заради порятунку дитячої лікарні, бо діти — це наше майбутнє!», — сказав Іван Білоус.

«Я закликаю всіх бути небайдужими та робити свій вклад у розвиток нашого міста - Кривого Рогу, адже тільки від нас залежить наше майбутнє та те, в якому місті ми будемо жити. 

Вдячна ФК Кривбас за співпрацю та дякую за їхню соціальну відповідальність!», - сказала Яна Казаріна.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru