ФК "Кривбас" підписав Меморандум про співпрацю з КНУ

ФК "Кривбас" підписав Меморандум про співпрацю з КНУ}

ФК «Кривбас» продовжує розширювати співпрацю з освітніми закладами Кривого Рогу. Підписано Меморандум про співробітництво та партнерські відносини з Криворізьким національним університетом (КНУ). Мета партнерства - залучення студентів до спортивно-масової та культурно-дозвільної діяльності, створення фанклубів на базі університету та розвиток волонтерства.

«Ми дуже раді, що підписали Меморандум про співпрацю з КНУ. Для нас дуже важливо обʼєднувати навколо ФК «Кривбас» якомога більше студентів, якомога більше місцевих ВНЗ та залучати їх до співпраці. Ми - соціально активний Клуб, який працює задля розвитку нашого регіону та завжди знаходиться в пошуку талановитих співробітників, які допоможуть «Кривбасу» розвиватись, рухатись вперед і досягати найвищих вершин», - підкреслив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко.

«Нам дуже приємно, що ФК «Кривбас» ініціював підписання Договору про співпрацю. Сподіваємось на плідне співробітництво та хороші результати в обміні досвідом між обома сторонами. Це дуже добре, що пропагування нашого футбольного Клубу йде, в тому числі, через студентське середовище», - зазначив ректор КНУ Микола Ступнік.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru