ФК "Кривбас" підписав Меморандум про співпрацю з ДУЕТом

ФК "Кривбас" підписав Меморандум про співпрацю з ДУЕТом}

ФК «Кривбас» продовжує працювати у напрямку популяризації футболу в Кривому Розі. Зокрема підписано Меморандум про співробітництво між нашим Клубом і Державним університетом економіки і технологій (ДУЕТ). Мета співробітництва – реалізація спільних проектів і ефективної співпраці в області футболу і маркетингу, розвиток та зміцнення дружніх партнерських відносин між сторонами, взаємна комунікація, обмін досвідом.

- Ми дуже зацікавлені у співпраці, адже ФК «Кривбас» - бренд Кривого Рогу, частина життя усіх криворіжців, нашої філософії. Студенство, молодь, спорт – речі, які тісно повʼязані між собою. Все це органічно поєднано: спорт і студентське життя.  Ми дуже любимо «Кривбас», футбол, відвідуємо матчі команди. З підписанням цього Меморандуму вірю, що співпраця принесе плідні результати обом сторонам. Ми плануємо проводити ряд заходів, направлених на популяризацію футболу серед студентів, залучення їх до активного відпочинку, спортивного розвитку. Відзначу, і це дуже приємно, деякі футболісти «Кривбасу» є нашими випускниками, - зазначив в. о. ректора Державного університету економіки і технологій Андрій Шайкан.

- Дуже раді, що починаємо співпрацю з ДУЕТом. В наших планах – підписання Меморандумів також з іншими ВНЗ Кривого Рогу. Хочемо залучати якнайбільше місцевих спеціалістів до роботи у ФК «Кривбас». Ми повинні розвивати не тільки футбольну складову, а і в цілому Кривий Ріг як місто. ФК «Кривбас» - соціально активний та відповідальний Клуб, і ми завжди підтримуємо розвиток будь-якого напрямку для міста. В ДУЕТі багато спеціалістів саме тих напрямків, які нас цікавлять, - зазначив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru