ФК "Кривбас" підписав нову угоду про співпрацю з брендом Ukravit

ФК "Кривбас" підписав нову угоду про співпрацю з брендом Ukravit}

ФК «Кривбас» продовжив співпрацю з багаторічним партнером клубу – брендом Ukravit. Компанія отримала статус Оригінального Спонсора клубу.

«Це вже буде четвертий рік нашої плідної співпраці з компанією Ukravit. З перших днів відродження ФК «Кривбас» саме Укравіт був з нами поруч, є надійним партнером клубу і наразі. І, якщо тоді Ukravit допомагав нам відроджувати криворізький футбол, то наразі продовжуємо без перебільшення рятувати український спорт номер один. Разом ми наближаємо нашу Перемогу, яка не за горами», - впевнений віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін.

«Ми продовжили багаторічну співпрацю з «Кривбасом». Ukravit - український оригінал ринку засобів захисту рослин. І я можу з усією повагою сказати, що «Кривбас» у футбольному світі – це також оригінальний бренд. Тому ми тільки ЗА співпрацю, і тільки спільними зусиллями ми переможемо. Будемо співпрацювати у багатьох напрямках. Як відомо, у футбол грають на полях. А от у чому-чому, а у полях, Ukravit дуже добре розбирається», - підкреслює засновник компанії Віталій Ільченко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru