ФК "Кривбас" підписав угоду про співпрацю із дніпровським фаховим коледжем спорту

ФК "Кривбас" підписав угоду про співпрацю із дніпровським фаховим коледжем спорту}

Керівництво ФК «Кривбас» ще до початку повномасштабної війни підписало угоду про співпрацю між «Футбольною Академією Кривбас» й Дніпровським фаховим коледжем спорту (ДФКС). Ця угода дає можливість створенню ще більш сприятливих умов для навчання та розвитку вихованців закладу.

Вихованці ДФКС вже представляють Академію «Кривбас» на всеукраїнському рівні, демонструючи гідні результати, а в найближчому майбутньому, ми впевнені, їх футболісти будуть мати можливість проявити себе не тільки в нашій головній команді, а й у жіночій.

 ⁃ Вже офіційно можемо говорити, що співпрацюємо із ДВУФК Дніпро, - говорить генеральний директор «Кривбасу» Володимир Баєнко. - Зустрілись із директором ДФКС Михайлом Лельчицьким, тренерами. Обговорили усі деталі співробітництва. Будемо максимально покращувати умови для тренувань та відновлення гравців, або вони зростали у професіоналів.

Ця співпраця розпочалась ще 22 лютого, за два дні до початку повномасштабного вторгнення рашистів, але зараз можемо сказати про це офіційно. А от неофіційно ми співпрацюємо вже давно. Й вихованці дніпровського інтернату вже є у складі «Кривбасу» U-19.

У зимовому кубку ДЮФЛУ вже було кривбасівське дербі: ДВУФК «Кривбас» грав проти Академії «Кривбасу». Наша співпраця базується на конкуренції, тому це дуже важливий крок для нас. Я вважаю, що ми на вірному шляху, - резюмує Володимир Володимирович.

Юнаки з «ДВУФК» вже грають у фірмовому екіпіруванні червоно-білих й офіційно виступають під назвою «ДВУФК-Кривбас».

За словами віцепрезидента ФК «Кривбас» Артема Гагаріна, чемпіонат України у період повномасшабної війни було відновлено задля розвитку вітчизняного футболу. Задля того, щоб футбол продовжував залишатись на високому рівні не тільки в УПЛ, а й мав змогу розвиватись в обласних й всеукраїнських чемпіонатах юнацького рівня. Адже це дуже необхідно для того, щоб даний вид спорту існував й набирав обертів навіть в такий важкий для України час.

- Ми об'єднуємо зусилля багатьох людей в Україні й ця співпраця є поміччю нашому регіону. «Кривбас» зробить усе можливе, щоб покращити умови для підготовки місцевих футболістів, тому що це обличчя будь-якої Академії, інтернату чи коледжу спорту, - каже Гагарін.

Разом до перемоги!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru