ФК "Кривбас" підписав угоду про співпрацю з КДПУ

ФК "Кривбас" підписав угоду про співпрацю з КДПУ}

ФК «Кривбас» продовжує розширювати кордони співпраці з ВУЗами Кривого Рогу. Підписано Меморандум про співробітництво та партнерські відносини з Криворізьким державним педагогічним університетом (КДПУ). Співробітництво з КДПУ буде побудовано у сферах залучення студентів до реалізації програм професійного розвитку, підвищення кваліфікації, проходження стажування на базі ФК «Кривбас». Планується організація спільних заходів та створення на базі КДПУ футбольної команди та фанклубу ФК «Кривбас».

- ФК «Кривбас» як соціально активний Клуб буде продовжувати розширювати відносини з криворізькими освітніми ВНЗ та розвивати Кривий Ріг в цілому. І це стосується не тільки футболу в нашому місті, а будь-якого виду спорту. ФК «Кривбас» має потребу в спеціалістах різних напрямків, тому підписання Меморандуму з КДПУ допоможе нам у цьому. Вже зараз ми почали комунікувати з КДПУ щодо проходження практики студентів на базі Клубу різних спеціальностей. Це тристороння угода, яка задовольнить усіх, - зазначив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко.

- Підписання Меморандуму з КДПУ ще раз свідчить про те, що футбольний Клуб «Кривбас», футбольна Академія «Кривбас» відкриті для всіх галузей. Ми дуже задоволені тим, що маємо можливість співпрацювати з різними міськими структурами. Впевнений, ця співпраця принесе користь усім, - підкреслив директор ФА «Кривбас» Олег Чайка.

- Ми дуже раді цій угоді з ФК «Кривбас». Це відкриває перспективи як для наших студентів, так і для «Кривбасу». Ми зможемо спільними зусиллями розвивати різні сфери діяльності наших студентів. Нам дуже цікавий напрямок практичної підготовки молоді на базі ФК «Кривбас». Зі свого боку можемо запропонувати партнерам допомогу наших студентів у проведенні будь-яких заходів Клубу на волонтерських засадах, психологічну підтримку спортсменів, вихованців Академії «Кривбас» тощо, - зазначив ректор КДПУ Ярослав Шрамко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru