ФК "Кривбас" підписав угоду з французькою компанією SkillCorner

ФК "Кривбас" підписав угоду з французькою компанією SkillCorner}

Відтепер ФК «Кривбас» співпрацюватиме з аналітичною платформою SkillCorner. Це сервіс, який за допомогою відеоспостереження на основі штучного інтелекту забезпечує отримання багатьох даних щодо гравців, зокрема їхніх фізичних, біологічних та психологічних показників під час тренувань, матчів та інших занять. Це дозволяє аналітичному відділу Клубу ефективно ідентифікувати та порівнювати футболістів з усього світу.

«Ми працюємо із SkillCorner тестово вже два трансферних вікна. Бачимо, що програма надає точні дані і допомагає команді прогресувати. Підписання деяких новачків «Кривбасу» у зимовому міжсезонні – результат роботи з програмою, тому що після опрацювання даних відпали усі сумніви щодо трансферів. SkillCorner надає нам можливість відслідковувати GPS-дані гравців в обраних нами європейських лігах», - підкреслив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко.

SkillCorner - інтернаціональна компанія з головним офісом у Франції, яка працює на футбольному ринку з 2016-го року.

«Наразі у нашій базі даних більше 200 клубів, основна частина яких – із Західної Європи. Зокрема, «Манчестер Сіті», «Арсенал», «Ліверпуль» та інші. Ми пишаємось, що «Кривбас» стане першим клубом УПЛ, який представлятиме нашу компанію», - наголосив менеджер з розвитку SkillCorner Віталій Соловйов.

Відзначимо, що після повномасштабного вторгнення росії до України SkillCorner офіційно припинив будь-яку співпрацю з клубами, що представляють країну 404.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru