ФК "Кривбас" посприяв проведенню дитячого турніру Кубок Незламності

ФК "Кривбас" посприяв проведенню дитячого турніру Кубок Незламності}

На Дніпропетровщині у смт Солоне розпочався Зимовий турнір з футболу КУБОК НЕЗЛАМНОСТІ, в якому беруть участь 140 гравців та гравчинь 2010-2012 років народження, а це девʼять команд, серед яких сім з зони бойових дій. 

Колективи з Нікополя, Покрови, Солоного, Томаківки, Червоногригорівки та Першотравневого зіграли пʼять матчів у перший день турніру. З початку повномасштабної війни для юних футболістів це перші змагання. На церемонії відкриття наш клуб подарував учасникам святкові подарунки від кондитерської фабрики «Вацак».

Солодощі особисто вручив генеральний директор ФК «Кривбас», перший заступник президента асоціації футболу Дніпропетровської області Володимир Баєнко.

- ФК «Кривбас» - це соціально активний та відповідальний футбольний клуб. Ми розвиваємо футбол не тільки у Кривому Розі, а і всій Дніпропетровській області. Для нас дуже важливо знаходити футбольні таланти у всьому регіоні. Цей рік вже минає, але з наступного ми ще потужніше будемо займатися розвитком дитячого футболу, - зазначив Володимир Володимирович.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru