ФК "Кривбас" презентував ігрову форму на сезон-2021/22

ФК "Кривбас" презентував ігрову форму на сезон-2021/22}

ФК «Кривбас» разом зі своїм технічним партнером JOMA представив нову ігрову форму на сезон 2021-2022 рр.
«Ми разом із крутими професіоналами «Zbroy.films» дуже хотіли зробити щось особливе і захоплююче. Не стандартна презентація на стадіоні чи на якомусь умовному даху, а справжній екшн. Я думаю, у нас все вийшло. Але і це ще не все, згодом ми представимо бекстейдж та ролик з презентацією у форматі 360°», – підкреслив віцепрезидент клубу Артем Гагарін.

Відео пронизано глибокими смислами, які акцентують увагу на принципах та філософії клубу. Зйомки відбувались у кар'єрі, який розробляє компанія «Рудомайн» – генеральний партнер клубу. Масштаб підприємства, яке підкорює природу, сила могутньої техніки та праця людей – це підґрунтя стабільності та успіху клубу. Футболісти та футболістки знімались разом, що є ознакою гендерної рівності. Представники України, Бразилії та Молдови стоять поруч у формі з емблемою одного клубу – і це символізує єдину міцну сім'ю під назвою ФК «Кривбас».  

Представники клубу, Денис Васін, Роман Льопка, Лідіані Де Олівейра, Марія Анпілогова, Ірина Топал та Вагнер Гонсалвез, гордо стоять на фоні техніки компанії «Рудомайн», яка у прямому сенсі видобуває залізо з-під землі та є рушійною силою промисловості країни. Це історія про системоутворюючу спокійну силу та міць, а також про відданість традиціям рідного краю. 

Але у ролику знайшлося місце і динаміці, і руху. Камера зі швидкістю до 100 кілометрів на годину з легкістю занурюється на сотні метрів у кар'єр і з такою ж швидкістю злітає до гори. Саме такими темпами і також динамічно йде розвиток криворізького футболу після відродження ФК «Кривбас» у 2020 році.

На новій формі «Кривбасу» від виробника JOMA з’явився новий партнер – компанія Parimatch, та залишились старі, перевірені часом:

– Генеральний партнер компанія «Рудомайн»;
– Компанія «Укравіт», який є національним експертом №1 у сфері захисту рослин;
– Товариство «Спорт Сервіс» – офіційний дистриб’ютор торговельної марки Joma в Україні;
– Модний партнер бренд «Строчка»: Будь в тренді разом зі строчкою!

Традиційні кольори, історична емблема, фірмові номери та гасло «Ім’я нам Кривбас» прикрашають усі комплекти екіпірування клубу та віддають шану історії ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru