ФК "Кривбас" презентував нову форму від бренду Strochka

ФК "Кривбас" презентував нову форму від бренду Strochka}

Нову форму презентують ті, завдяки кому ми можемо виходити в ній на поле!

Шість героїв зі своїми унікальними історіями одягнули нову джерсі червоно-білих від українського бренду Strochka для унікального фотосету. Війна змінила життя кожного з них назавжди, але є те, що залишиться незмінним – віра в майбутнє та любов до України.

Сергій Лаєвський – військовослужбовець 93-ї бригади «Холодний Яр», який втратив ногу в боях на Бахмутському напрямку і зараз намагається повернутися до буденного життя.

Юрій Нікітчик – ультрас червоно-білих, який після героїчної оборони Азовсталі за наказом вищого керівництва країни склав зброю і після довгих місяців у полоні повернувся додому.

Тетяна Алексанова – захисниця, яка зараз знаходиться з побратимами на відновленні у Кривому Розі і готується до відправлення в одну з гарячих точок.

Данило Завгородній – маленький хлопчик, у якого ця безжальна війна забрала батька, а в України – мужнього Героя. Данило з мамою повернувся з Польщі до України і тут робить перші самостійні кроки.

Володимир Швець – воїн, який з тяжким пораненням потрапив до Азовсталі, пройшов лікування в «Залізяці» та разом з побратимами тримав оборону. Далі був полон, Оленівка та довгоочікуване повернення додому.

Віталій Савченко – людина, яка втративши ногу на війні, повернулася в рідний Кривий Ріг і своїм позитивом заряджає оточуючих. Він вже брав участь в Іграх Нескорених та продовжує робити все, щоб адаптуватися до нових реалій.

ПРИДБАТИ НОВУ ФОРМУ У ФАН-ШОПІ

Кожна з цих доль водночас унікальна і така схожа на тисячі інших, які нам принесла ця війна.

Ми пишаємось всіма, хто пожертвував своїм здоров’я та життям за нашу свободу. Ми дякуємо кожному захиснику та захисниці! Вічна Слава Героям України!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru