ФК "Кривбас" провів екскурсію стадіоном "Гірник"

ФК "Кривбас" провів екскурсію стадіоном "Гірник"}

ФК «Кривбас» провів екскурсію для мешканців та гостей міста стадіоном «Гірник». Вболівальники побачили головну наразі арену нашого клубу як всередині, так і ззовні. Мали можливість зазирнути у роздягальню «Кривбасу», а також гостьову. Дізнались цікавинки з історії клубу, поринули у червоно-білу атмосферу.

Гості задавали багато питань щодо різних дрібниць життя червоно-білих, й на усі почули відповіді. Як зізнавались після заходу, їм було дуже цікаво дізнатись історію ФК «Кривбас». Також поспілкувались із агрономом клубу, та дізнались, як готують поле до матчів, звідки завезений газон, як його доглядають. Побували у медіа-центрі стадіону «Гірник»; відчули себе у ролі Юрія Вернидуба: посиділи на лаві для запасних.

Вболівальники під час екскурсії навіть вивчили кілька зарядів Ультрас «Кривбасу» з нашим ведучим Артуром Капітоновим, пройшли до фанатського сектору та дізнались, що це справжня Трибуна Героїв, які віддали своє життя за Незалежність та свободу України.

Гості одними з перших піднялись на нову трибуну «Гірника». Пройшли до фан-шопу та ознайомились з асортиментом клубної атрибутики. Усі отримали памʼятні подарунки. Вболівальники знадобилось більш ніж за три години, аби обійти увесь стадіон, та дізнатись багато цікавого з життя ФК «Кривбас». 

Подібні екскурсії планується зробити регулярними. Дзвоніть за телефоном 063 142 41 58 та записуйтесь на наші екскурсії. «Кривбас» Це Ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru