ФК «Кривбас» створив дівочу команду U-15

ФК «Кривбас» створив дівочу команду U-15}

В структурі Футбольної Академії «Кривбас» з’явилась дівоча команда, яка об’єднала під червоно-білими кольорами дівчаток 2008-2009 років народження, як з Кривого Рогу, так і з інших міст України.

Кураторами команди стали головний тренер ЖФК «Кривбас» Володимир Єфімако та його помічник Костянтин Фролов. Старший тренер - Денис Мацебура, асистент - Володимир Балагуєв. Наразі дівчата живуть і тренуються на базі Футбольної Академії «Кривбас».

«В нашій клубній родині «Кривбасу» є поповнення. До нас приєдналась дівоча команда, яка стане базою для підготовки футболісток для ЖФК «Кривбас», і це є логічним кроком, бо ми хочемо, щоб у команді грало більше наших власних вихованок», - підкреслив головний тренер ЖФК «Кривбас» Володимир Єфімако.

В планах команди участь у Зимовій Першості та чемпіонаті України. Колектив новий, сформований на початку 2023 року. Попереду ще багато роботи, продовжується комплектація команди, як дівчатами з Кривого Рогу, так і з інших міст. Записатися на перегляд або дізнатись будь-яку інформацію можна в ФА «Кривбас» за номером телефону 067 928 62 08.

«У створенні жіночої команди U-15 велика заслуга серіалу «Футболістка». Після успіху проєкту збільшилась кількість криворізьких дівчат, які  захотіли займатись футболом. Щодня до нашої Академії телефонують без перебільшення зі всієї України.

Поява у клубі дівочої команди - це чергова цеглина в послідовному системному будівництві та розвитку жіночого футболу як у Кривому Розі, так і в Україні», - впевнений віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін.

Вітаємо у великій Родині «Кривбас», дівчата!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru