ФК "Кривбас" створив жіночу команду

ФК "Кривбас" створив жіночу команду}

ФК «Кривбас» та жіночий ФК «Ніка» Миколаїв підписали партнерську угоду про співпрацю.

Поштовхом до перемовин з «Нікою» стала інформація, що клуб внаслідок фінансових проблем може зникнути з футбольної мапи.

«Після спілкування з представниками клубу «Ніка» стало зрозуміло, що ми однодумці і у нас спільні цілі. Як з клубом, так і з Українською Асоціацією Футболу - це розвиток і популяризація футболу, зокрема, жіночого. Тому ФК «Кривбас» вирішив допомогти жіночому клубу, який знаходився на межі краху», — сказав віцепрезидент криворізького клубу Артем Гагарін.

Угода про партнерство передбачає створення двох жіночих команд: одна збереже колишнє ім'я «Ніка» і заявиться в наступному сезоні у Першу лігу, а у Вищій лізі клуб виступатиме під ім'ям «Кривбас»!

«Кривий Ріг - це «Кривбас», а «Кривбас» - це Кривий Ріг. Сім довгих років я чекав цього моменту! Я думаю, всі ми чекали, що криворізький клуб вийде на поле і буде перемагати, як і перемагав завжди. І ось, рік тому ця мрія здійснилася.

А тепер ми хочемо більше. Ми розвиваємося і у нас з'являється жіноча команда.У жіночого «Кривбасу» стоїть одне завдання - це єврокубки! Вища ліга, тремти! Європа, чекай нас! Ми обов'язково будемо там!

Перед нами стоїть амбітне завдання. Ми повинні не тільки створити жіночу команду, а й побудувати вертикаль жіночих команд в нашій академії. У липні-серпні нас очікують цікаві трансфери. Ми підписали бомбезну центральну нападницю, захисниць, півзахисницю і воротаря. А тренер у нас буде взагалі топ-рівня.

Тепер я не тільки віцепрезидент ФК «Кривбас», а й відповідаю за розвиток жіночого футболу в клубі і місті. І найголовніше - нас чекає захоплююча подорож не тільки з основною командою, а й з жіночим «Кривбасом»!», - наголосив Артем Гагарін.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru