ФК "Кривбас" виконує обіцянки: 39 голів забито - 39 дерев висаджено

ФК "Кривбас" виконує обіцянки: 39 голів забито - 39 дерев висаджено}

Обіцяли - виконали. На початку чемпіонату криворізький «Кривбас» ініціював добру справу: висадити у Кривому Розі стільки дерев, скільки заб’є м’ячів протягом сезону 2021/2022. За неповний рік нашим футболістам вдалося відзначитися у воротах суперників 39 разів - 38 у лізі та 1 в Кубку України.

Тож саме таку кількість дерев, серед яких шведська горобина і катальпа, гравці, віддані фанати та співробітники клубу висадили в екопарку Сланцеві скелі.

-У цій благородній справі є також і мій маленький внесок - два голи забито, два дерева висаджено, - розповів захисник «Кривбасу» Дмитро Семенов.

- Перед початком чемпіонату «Кривбас» пообіцяв висадити за кожний забитий гол дерево. Наш клуб виконує обіцянку, яку дав вболівальникам. Дерево - це життя, що дуже символічно у такий нелегкий для нашої країни час, - каже ексголовний тренер «Кривбасу» Геннадій Приходько.

- Впевнений, після перемоги України ФК «Кривбас» висадить не 39, а 139 дерев. Тим самим ще більше прикрасить цей живописний куточок Кривого Рогу. Слава Україні! - таку думку висловив віцепрезидент «Кривбасу» Сергій Мазур.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru