ФК "Кривбас" визначився з варіантами домашніх стадіонів на єврокубкові матчі

ФК "Кривбас" визначився з варіантами домашніх стадіонів на єврокубкові матчі}

Як стало відомо з випуску Kryvbas News #48, делегація ФК «Кривбас» повернулася з Німеччини, де на тижні було відвідано арени, які розглядаються Клубом для проведення матчів Єврокубків сезону 2024/2025.

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін та Комерційна директорка Оксана Абузярова відвідали Берлін, Дрезден, Гельзенкірхен та Кельн.

«За чотири дні в Німеччині ми побували на чотирьох різних аренах. Всі вони дійсно дуже різнопланові, як за місткістю, так і за іншими індивідуальними особливостями. Після попередніх ZOOM-конференцій з багатьма німецькими стадіонами ми визначили для себе пріоритетні арени: «Rudolf-Harbig-Stadion» в Дрездені, «RheinEnergieStadion» в Кельні, «Veltins-Arena» в Гельзенкірхені та «Olympiastadion» в Берліні. На цьому етапі було важливо особисто відвідати, проговорити певні нюанси та деталі з керівництвом стадіонів та представниками клубів, які проводять на них свої матчі», - розповів віцепрезидент ФК «Кривбас».

Стадіони, на яких побувала наша делегація, вміщують від 25 000 до 75 000 глядачів на єврокубкові матчі. Деякі з арен цьогоріч будуть приймати ігри Чемпіонату Європи, тому вони повністю укомплектовані і готові, а на деяких ще треба проводити певні роботи. Також арени відрізняються кількістю бізнес-місць та скайбоксів, що безумовно впливає на формування загального кошторису та остаточного вибору.

«Для нас це перший подібний досвід, тому дуже багато інформації нам ще треба доопрацювати і обрати найоптимальніший варіант для Клубу. Хотілося б подякувати нашим німецьким колегам: Сімоні Вендт, Маркусу Бьому, Каю Клаассену, Роланду Кермеру, Фюрдереру Фолькеру, Хюндлінгу Тімму, Крістофу Майєру, Тімо Роведдеру та іншим. Сподіваємось на таку ж підтримку від місцевих вболівальників», - коментує комерційна директорка ФК «Кривбас».

Також Клуб розглядає варіант з проведенням матчів кваліфікації в іншій країні, географічно ближчій до України, що спростить логістичні навантаження.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru