ФК "Кривбас" запрошує вболівальників на зимовий збір до Туреччини!

ФК "Кривбас" запрошує вболівальників на зимовий збір до Туреччини!}

Скучив за футболом? Хочеш побувати на тренуванні команди та підтримати «Кривбас» в крутих спарингах? А може і взагалі мрієш вийти на футбольне поле разом з футболістами улюбленого клубу? Тоді ця унікальна пропозиція саме для тебе!

Вперше в історії «Кривбас» організовує закордонний тур для своїх  уболівальників. Тиждень All Inclusive у 5-тизірковому готелі в Туреччині з 16 по 23 лютого.

Що таке #KryvbasOnTour2022 - це лайтові розминки з тренерами та гравцями клубу, міні-турнір між вболівальниками, відвідування контрольних матчів, товариська гра з футболістами «Кривбасу», ну і звичайно СПА, басейни, бари та ексклюзивна вечірня програма. Ну, не збори, а просто мрія Артема Мілевського.

Розклад футбольно-туристичного туру:

16.02 - Приліт до Туреччини та контрольний матч ФК «Кривбас» - ФК «Інгулець». Матч на честь легенди нашого клубу Младена Бартуловича.

18.02 - Матч ФК «Кривбас» із вболівальниками.

20.02 - Контрольний матч ФК «Кривбас» - ФК «Десна» Чернігів.

21.02 - Контрольний матч ФК «Кривбас» - ФК «Акжайик».

23.02 - Виліт в Україну

Вартість повного туру:

1100 євро - при одномісному розміщенні.

800 євро - при умові двомісного проживання за одну людину.

В цю вартість включено: трансфер Кривий Ріг - Бориспіль, переліт в обидві сторони, проживання та харчування All Inclusive, тренувальна та ігрова форма ФК «Кривбас». А ще приємні футбольні несподіванки.

Кількість квитків обмежена. Реєструйся за телефоном: 067 274 78 79.

#KryvbasOnTour а ти з нами?

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru