ФК "Кривбас" запрошує всіх бажаючих взяти участь у благодійному турнірі

ФК "Кривбас" запрошує всіх бажаючих взяти участь у благодійному турнірі}

ФК «Кривбас» разом з ультрас організовують чемпіонат з мініфутболу #РП на честь фанатів, які віддали своє життя, захищаючи незалежність нашої країни.

У змаганнях організатори планують зібрати 16 команд (4 групи по 4 в кожній), серед яких будуть представники всіх угрупувань (фірм) ультрас «Кривбасу», команди тренерів академії, медіа клубу, збірна компанії «Рудомайн» та інших партнерів клубу. У вас також є можливість стати учасниками турніру.

ФОРМА ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ

Згідно регламенту змагань, команди 6х6 гратимуть два тайми по 10 хвилин з перервою на 5 хвилин. На груповому етапі кожна з команд проведе одна з одною по одному поєдинку. До 1/4 фіналу вийдуть по два кращих колективи з кожного квартету. Далі на учасників очікуватиме плей-офф на виліт.

Для реєстрації в #РПCUP командам потрібно заповнити онлайн-форму та зробити обов’язковий благодійний внесок в розмірі 2000 грн на банку збору. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби криворізьким ультрас (більш детально у наступних постах), які продовжують захищати нашу країну в лавах ЗСУ.

Всі матчі змагань будуть проходити на полях Академії ФК «Кривбас» 25 червня. Грай і допомогай.

БАНКА ДЛЯ ДОПОМОГИ УЛЬТРАС

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru