ФК "Кривбас" застосовує штучний інтелект

ФК "Кривбас" застосовує штучний інтелект}

На справжній експеримент наважились представники медіа відділу червоно-білих. Завдяки сучасним технологіям, а саме штучному інтелекту, було створено цифровий образ ведучої клубного ТБ Альони Музики спеціально для нового випуску «Кривбас NEWS».

«Така ідея зʼявилась давно, але все ніяк не доходили руки. А зараз, коли ми знаходимось у пошуках нової ведучої, створення цифрової копії стало вдалим рішенням на період проведення кастингу. Та й взагалі, краще використовувати AI в таких цілях, а ніж робити фейки з Валерієм Залужним, як недолугі орки з країни 404», - прокоментував віцепрезидент Клубу Артем Гагарін.

Нагадаємо, що нещодавно ФК «Кривбас» оголосив про відкритий кастинг ведучої клубного ТБ. Наразі надіслано вже більше 30 анкет від потенційних учасниць з різних куточків України. Прийом заявок досі відкрито, для участі достатньо заповнити спеціальну форму за посиланням.

РЕЄСТРАЦІЯ НА КАСТИНГ

29 випуск проекту «Кривбас NEWS» увійде в історію, як перші спортивні новини в Україні, які було створено штучним інтелектом. А ось чи приживеться такий формат… вирішувати вам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru