ФК "Кривбас" здійснив мрію юного футболіста Владислава Микитюка

ФК "Кривбас" здійснив мрію юного футболіста Владислава Микитюка}

Майже два місяці тому 13-річний вихованець ДЮСШ №1 «Кривбас-84» грав з другом у футбол на території гімназії №16. В один з моментів мʼяч залетів на дах покинутої двоповерхової будівлі на території закладу. Хлопець поліз на гору, але частина стіни обвалилася – Влад опинився на землі і на нього впала цегла… Діагноз лікарів був невтішним: закритий перелом двох хребців із порушенням функцій спинного мозку. Владиславу провели складну операцію та встановили металоконструкції на ушкоджену ділянку хребта.

Днями хлопець, якого виписали з лікарні, завітав на тренування «Кривбасу». Його давньою мрією було отримати прапор України з підписами гравців першої команди та Юрія Вернидуба, а також зробити світлини зі своїми кумирами. Керманич червоно-білих поспілкувався з Владиславом та побажав якнайшвидшого відновлення. Віцепрезидент «Кривбасу» Артем Гагарін запросив хлопця разом з батьком відвідати наступний домашній матч криворізького клубу.

Попереду у Владислава тривала, непроста реабілітація та віримо, що повернення до футболу. «Кривбас» також запросив на цю зустріч голову ГО «Рух без меж» Юрія Понькіна і звернувся з проханням до організації допомоги в адаптації юного гравця.

«Ми вже тривалий час співпрацюємо з організацією «Рух без меж», дякуємо, що вони одразу відгукнулися на наше прохання. Випадок з Владиславом став для нас поштовхом для більш плідної співпраці та масштабуванням цієї ініціативи», – відзначив генеральний директор Клубу Володимир Баєнко.

Слідкуйте за новинами та долучайтесь до наших ініціатив. Далі більше!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru