Футболісти ФК "Кривбас" презентували третій патріотичний аудіотрек "Бачу Дим"

Футболісти ФК "Кривбас" презентували третій патріотичний аудіотрек "Бачу Дим"}

Сьогодні на музичних платформах було презентовано третій патріотичний трек від футболістів криворізького «Кривбасу» Андрій Понєдєльніка та Дмитра Хомченовського під назвою «Бачу Дим».

Трек вже є на всіх стрімінгових платформах: https://mssg.me/bachudum

Як розказав нам автор слів LUNES (Андрій Понєдєльнік): «Завжди підтримуємо захисників нашої рідної України та її народ. Цього разу записали новий трек про боротьбу проти окупантів. В пісні йдеться про те, що як би там не було, ми все одно рано чи пізно повернемось до своїх домівок, своєї рідної землі. Перемога буде за нами, адже за нами правда».

«Ми вклали у новий трек всіх себе. Цього разу запросили до виконання Романа Васильковського. Хочемо продовжувати підтримувати український народ. Тож просимо оцінити наш новий витвір», - додав  автор музики DJ TADESKO (Дмитро Хомченовський).

Це вже третя музична робота від наших хлопців. Цього разу до них приєднався блогер та працівник медіа-відділу ФК «Кривбас» Роман Васильковський. І, здається, що вийшло просто ТОПово!

Також на платформі YouTube вийшов ексклюзивний кліп у форматі #360 на цей трек.

«Кліп вийшов дійсно унікальний, бо він зроблений у форматі Video 360 і знятий одним кадром. Все від ідеї до реалізації відео - зроблено силами медіа-відділу ФК «Кривбас». Дякуємо Дмитру та Андрію за таку можливість, тепер ми вміємо знімати ще й кліпи», - прокоментував режисер роботи Артем Гагарін.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru