Футболістки ЖФК "Кривбас" зіграли за молодіжну збірну України у відборі до Євро-2022

Футболістки ЖФК "Кривбас" зіграли за молодіжну збірну України у відборі до Євро-2022}

У середині травня в Австрії відбулися поєдинки другого етапу відбору жіночого Євро-2022 (WU-19) у Лізі А, за підсумками якого молодіжна жіноча збірна України посіла третє місце у своїй групі. Наша команда зберегла прописку в елітному дивізіоні.

Нагадаємо, що п’ятеро футболісток жіночого ФК «Кривбас» було викликано на збори молодіжної збірної: Дарія Келюшик, Інна Глущенко, Руслана Левченко, Віолета Тян та Марія Талеб.

Українки програли Норвегії (0:5), Австрії (0:1) та зіграла внічию із Болгарією (0:0).

У грі з Норвегією Левченко зіграла 83 хвилини, Талеб та Глущенко – 90 хвилин, Тян – 34 хвилини, вийшовши на заміну. В матчі проти Австрії Тян провела на полі 87 хвилин, Талеб та Глущенко – по 90 хвилин. Й у поєдинку проти Болгарії Тян, Талеб та Глущенко зіграли увесь матч – по 90 хвилин, Левченко – 69 хвилин. Келюшик усі матчі збірної провела у запасі.

Головний тренер молодіжної жіночої збірної України Валерій Паламарчук у коментарі офіційному сайту УАФ поділився враженнями від виступу своїх підопічних на цьому престижному турнірі:

- Я вважаю, що ми заслужено зберегли прописку в елітному дивізіоні. Це дуже важливо, бо, змагаючись із кращими збірними континенту, мої підопічні швидше прогресують, збагачуються цінним досвідом.

В жовтні у молодіжної збірної України пройдуть поєдинки першого етапу відбору до фінальної частини Євро-2023 (WU-19).

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru