Геннадій Приходько: Не мали права зіграти погано у такий святковий день

Геннадій Приходько: Не мали права зіграти погано у такий святковий день}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на запитання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої перемоги над сімферопольською «Таврією» (5:0) у 18 турі групи Б Другої ліги.

- По-перше, хочу привітати вболівальників зі святом, рідному клубу 62 роки. Ми не могли зіграти погано у такий день. Хлопці зробили подарунок вболівальникам у вигляді результативної та змістовної гри. Дуже вдячний своїм футболістам за цей матч. Вони віддали усі сили на футбольному полі.

Звісно, також, велика вдячність вболівальникам. Вони підтримували нас на протязі всього матчу, постійно гнали нас вперед.

- Як будете налаштовувати команду на наступну гру? Як будете мотивувати після сьогоднішньої розгромної перемоги?

- Гра із «Ярудом» буде не менш важлива, ніж сьогоднішня. Так, я привітав гравців із перемогою, але ми повинні серйозно готуватися до прийдешнього поєдинку. День відпочинемо й будемо дуже серйозно відповідально готуватися до «Яруду». Це непростий суперник, який непогано грає у другій половині чемпіонату.

- Дмитро Фатєєв, номінальний захисник, зробив дубль. Навіть міг оформити хет-трик. Чи не шуткували із ним про можливу зміну амплуа?

- (посміхається) Ми привітали із забитими голами всю команду. Його голи – це заслуга усієї команди: що ми забили після стандартів. На тренуваннях приділяємо багато уваги відпрацюванню стандартних положень. Тобто, можна сказати, це спрацювало.

- Оцініть фізичний стан Горвата та Квасова, які тільки повернулися на поле після хвороби та взагалі фізичний стан команди.

- Якщо витримали два тайми, то, певно, хороше. Щодо Горвата і Квасова, то вони тільки набирають форму. Сподіваюся, у цьому циклі вони підтянуться до осовної групи.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru