Геннадій Приходько: Бачив, що команда налаштована перемогти

Геннадій Приходько: Бачив, що команда налаштована перемогти}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував гостьову перемогу у 17 турі групи Б Другої ліги над «Миколаєвом-2» (4:0) на післяматчевій прес-конференції.

- Сьогоднішня гра була дуже важливою з турнірної точки зору, тому хлопців зайвий раз не потрібно було налаштовувати. Вони молодці, й з розумінням поставилися до матчу. Тому що у нас залишилося три виїзні зустрічі, і потрібно набирати максимальну кількість очок.

Й сьогоднішній матч не виключення. Знали, що будемо грати на штучному газоні. Так, десь незвично на ньому грати, трохи переживали з цього приводу. Але я бачив налаштування команди, що вона здобуде перемогу. Тому вітаю «Кривбас» із успіхом.

- З чим повязано те, що у стартовому складі «Кривбасу» було проведено багато змін?

- Це була просто ротація, адже три дні тому ми зіграли дуже важкий матч, де вратили багато емоціональних і фізичних сил. Сьогодні вирішили освіжити команду замінами. Вважаю, це рівноцінний склад. Вийшли футболісти у більшості ті, які не грали зі старту в попередньому турі.

Вони допомогли, освіжили гру, додали команді швидкості, руху. Ми – одна команда, і я вдячний усім за цю перемогу.

- Як команда буде заповнювати паузу, яка виникає у звязку із тим, що ми пропускаємо наступний тур?

- Попереду три вихідні, адже грали у напруженому графіку. Дамо хлопцям можливість відпочити. 29 травня граємо проти «Металу», потім дуже серйозно почнемо готуватися вже до цього поєдинку. Вважаю, нас очікує хороший матч проти на хорошому стадіоні. Добре підготуємося до гри проти лідера.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru