Геннадій Приходько: Буде серйозна розмова з гравцями

Геннадій Приходько: Буде серйозна розмова з гравцями}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів після гостьового матчу проти липоводолинського «Альянсу» - 1:2 у 7 турі Першої ліги.

- Вважаю, перший тайм ми розпочали невдало, тому що пропустили швидкий гол. Провалили початок гри, можна так сказати. Після цього хлопці заграли, заволоділи ініціативою. Але суперник грамотно зачинився на своїй половині поля, й нам було важко взламати оборону. У другому таймі також пішли в атаку, але потрапили в полон, пропустивши другий гол.

Після цього знову пішли вперед: забили гол, мали хороші можливості, аби зрівняти рахунок, але не десь не вистачило індивідуальної майстерності у завершальній стадії атак. Програли матч. Звісно, команда засмучена. Але рук не опускаємо: увесь чемпіонат попереду. Дуже ретельно проаналізуємо цю гру, адже маємо проблеми в обороні: другий матч поспіль пропускаємо два голи.

- Який був план на гру: як хотіли взламати захист «Альянса»?

- Розбирали суперника: знали його сильні сторони, це контроль м’яча. Хотіли застосовувати пресинг при їх виході із оборони в атаку. У якійсь мірі це нам вдавалося. Ми добре вивчили суперника, але наш план на гру не спрацював, адже пропустили швидкий гол й надалі «Альянс» грав вже за рахунком.

 - У складі «Кривбасу» грав вихованець сумського футболу Олексій Хобленко. На ваш погляд, як він себе сьогодні проявив?

- Вважаю, якщо програли матч, то усі зіграли слабо. Є негативний результат: ми, тренери, десь недопрацювали. Програє й виграє уся команда. Тому і Хобленко також як і усі зіграв недостатньо добре.

- Саме тому ви його замінили одним з перших?

- Ні, ми хотіли посилити гру, адже у нас в обоймі більше двадцяти футболістів. Олексій раніше усі матчі зіграв без замін, й він вже втомився. Ми випустили свіжого нападника, хотіли загострити гру попереду.

- «Кривбас» програв матч чи «Альянс» виграв?

- Однозначно програли ми. Отже я не зміг донести футболістам головне. Другий матч поспіль пропускаємо вже на перших хвилинах. Приїдемо до Кривого Рогу, буде серйозна розмова із футболістами, проаналізуємо поразку. Команда, яка ставить перед собою серйозні задачі, не може пропускати два матчі поспіль по два голи. До захисту дуже великі питання; є проблеми, які необхідно усунути.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru