Геннадій Приходько: Це перемога гравців і вболівальників

Геннадій Приходько: Це перемога гравців і вболівальників}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на прес-конференції після домашньої перемоги над хмельницьким «Поділлям» - 3:2 у 6 турі Першої ліги.

- По-перше, хочу привітати з перемогою футболістів й вболівальників. Хлопці заслужили цей успіх, адже проявили характер. Гра складалася невдало для нас, але вони завершили її перемогою. Ну і, звісно, це перемога вболівальників, адже вони заряджали нас на цей результат.

Вони гнали команду вперед, тому що знали, що навіть за рахунку 0:2 «Кривбас» спроможний виграти. Щодо гри, то ми розпочали дуже погано. Можна сказати, що команду я не впізнавав. Вона була якась сонна, інертна.

Чому так: будемо розбиратися всередині колективу. Проаналізуємо матч, тому що не можна так грати, як на початку першого тайму. Поступово команда стрепенулася, почала демонструвати комбінаційний футбол.

Пішли моменти, зуміли забити такий потрібний м’яч у роздягальню. У перерві поговорили із командою, й у другому таймі вже проявили бійцівські якості. Це дуже важлива перемога у плані психології.

- Як оціните нині рівень Першої ліги?

- Ще після першого туру сказав, що в Першій лізі слабких суперників немає. Усі б’ються за результат. «Кривбасу» потрібно бути готовим на сто відсотків до кожного матчу. Якщо хочемо чогось добиватися, повинні бути вище за суперника. Однозначно нам потрібно працювати над посиленням гри.

- Оцініть сильні сторони суперника.

- «Поділля» - молодий амбіційний колектив, добре готовий функціонально. Зі швидкими флангами. У цілому, некоректно із моєї сторони оцінювати суперника, це робота їх тренерів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru