Геннадій Приходько: Дуже задоволений комплектацією команди

Геннадій Приходько: Дуже задоволений комплектацією команди}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько у інтерв’ю клубній пресслужбі підвів підсумки літніх зборів, а також поділися очікуваннями від нового сезону.

- Провели два плідні збори, усю програму виконали. Усі футболісти отримали навантаження: функціональне, ігрове, тактичне. Задоволений відношенням хлопців до тренувального процесу. Також дуже задоволений комплектацією команди, підписанням контрактів із новачками.

До чемпіонату команда готова. Впевнений, у сезоні команда буде тільки додавати від матчу до матчу. Щодо новачків, то це справжні професіонали своєї справи. У нашому клубі вони повинні розкритися у повній мірі.

- Як часто спілкуєтеся із президентом та чи відчувається довіра з боку керівництва?

- З президентом завжди на контакті, постійно обговорюємо по телефону усі актуальні питання. Його довіра безцінна для мене та команди. Костянтин Караманіц дуже любить футбол та робить усі для «Кривбасу». Працює вдень та вночі задля успіху клубу, повністю присвячуючи себе футболу. Завдяки йому також розвивається інфрастуктура, будуються нові поля клубної академії.

- Скільки потрібно часу, аби футболісти зігралися й почали показувати ту гру, яку від них очікують?

- У нас був один місяць, й цього часу замало, аби новачки повністю притерлися до команди. Вони будуть доповнювати один одного, й допоможуть у вирішенні задач, які перед нами стоять, але потрібно трохи часу. Сподіваюся на їх професіоналізм, інтелектуальні якості та футбольні.

- «Кривбас» віддав в оренду молодих Попчука та Козака. На вашу думку, чи зможуть хлопці повернутися у наступному сезоні та нав’язати боротьбу за потрапляння до основного складу?

-  Я багато спілкувався з Глібом та Іваном: їм потрібна ігрова практика для того, щоб прогресувати. Вони наші повноцінні гравці «Кривбасу», ми на них розраховуємо. Це місцеві вихованці з хорошими ігровими якостями, які необхідно тільки розвивати.

Хлопці зраділи, що можуть піти в оренду та отримувати повноцінну ігрову практику. Якщо все буде добре та буде видно прогрес у грі – обов’язково запросимо їх на збори у міжсезоння.

Хочу звернутися до вболівальників та привітати їх із початком Першої ліги. Бажаю вам, найголовніше, терпіння. «Кривбас» будується, та буде радувати вас цікавою змістовною грою, й результатом. Нам дуже потрібна ваша підтримка.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru